Neurofeedback praktijk starten

Start eigen neurofeedback praktijk door unieke samenwerking

 

Neurofeedback opleidingStart eigen neurofeedback praktijk door unieke samenwerking

Neurofeedback krijgt steeds meer bekendheid waardoor de vraag naar behandelingen bij psychologen groter wordt. Een goede opleiding in de behandeling met neurofeedback is van essentieel belang. De evidence based neurofeedback opleiding voor behandeling van ADD/ADHD of slaapproblemen wordt in Nederland bij neuroCare Group gegeven door Dr. Martijn Arns. Kijk hier voor het actuele cursusaanbod.

 

Start nu je eigen neurofeedback praktijk

Het beginnen van een eigen praktijk is een mogelijkheid om zelf neurofeedback behandelingen te kunnen geven. De kennis die is opgedaan binnen de opleiding van Brainclinics en de ervaring die je hebt als behandelaar, geeft je een goede basis om een eigen neurofeedback praktijk te beginnen.

 

Goede website voor stabiele instroom van clienten 

PSYmedia ondersteunt je in het strategisch positioneren van je praktijk door een onderscheidend logo, een professionele huisstijl en website. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website geoptimaliseerd is en daarmee veel cliënten aantrekt. Door deze werkwijze kun je vertrouwen op een goede instroom van cliënten.  

 

Neurofeedback apparatuurBrainquiry Neurofeedback Portable EEG hardware

Om neurofeedback behandelingen te kunnen geven heb je neurofeedback apparatuur (hardware) en software nodig. Brainquiry verkoopt hardware, software en supplies (pasta, disposable electrodes, etc). Wanneer je start met je eigen neurofeedback praktijk komen vaak alle bijkomende kosten ineens. Brainquiry helpt startend neurofeedback praktijken door neurofeedback apparatuur te verhuren en daarmee de stap voor het starten van een praktijk wat kleiner te maken.

 

Wanneer je interesse hebt om deel te nemen aan deze unieke samenwerking, neem dan contact op met Brainquiry. We denken graag met je mee in het opstarten van jouw eigen neurofeedback praktijk!

 

Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

 

Cursussen worden gegeven in samenwerking met

 

Neurofeedback cursus Nijmegen met de Brainquiry PET | BCIA accredited Neurofeedback course 

 

 

Deze neurofeedback opleiding is Board certified by BCIA

 Neurofeedback cursus Nijmegen met de Brainquiry PET | BCIA accredited Neurofeedback course