Neem contact op voor een persoonlijk advies  KRIJG PERSOONLIJK ADVIES   


 

Neuropuzzles neurofeedback game design

 

NeuroPuzzles Software game

€ 125,00

GEEN VERZENDKOSTEN!!!

Prijzen zijn exclusief BTW

 

Neurofeedback game Software NeuroPuzzles

 

Neurofeedback game software

 

NeuroPuzzles is een interactieve Neurofeedback Flash game, met bijna 360 prachtige puzzels. Geschikt voor alle leeftijden. Het is makkelijk om Neuropuzzles te starten met een ready-to-use design.

 

Gepersonaliseerde Neurofeedbacktraining met eigen foto's

Het is ook zeer eenvoudig eigen foto's of plaatjes toe te voegen, waardoor iedere cliënt zijn of haar eigen foto's kan gebruiken in een therapie sessie. Elke nieuwe game geeft de gebruiker een nieuwe willekeurige selectie van puzzels. Het spel heeft een aantal levels die steeds moeilijker worden naarmate de sessie vordert. De puzzelstukjes worden kleiner en het aantal stukjes wordt hoger. Elke puzzel is weer uniek door de manier van opbouwen, het aantal stukjes of de foto die geselecteerd is.

 

Scores bijhouden in een grafiek

Het spel houdt de scores van de spelers bij en geeft dit weer in een overzichtelijke grafiek na elke ronde. Informatie zoals de hoeveelheid stukjes en op welke snelheid (stukjes per minuut) is dan direct beschikbaar. Het spel houdt dit automatisch bij door de signalen die binnenkomen vanuit het Neurofeedback pakket waar de game aan gekoppeld is (BioExplorer).

 

Eenvoudig te installeren en direct spelen

Installeren en spelen out of the box. Het heeft een eenvoudige toegang, simpelweg open of maak een design en je bent klaar voor gebruik. Er wordt een uitgebreide manual bij de software geleverd. 

 

Neuropuzzles game is geschikt voor:

BioExplorer en BioGraph Infiniti software.